2016. április 26., kedd

TAGFELVÉTEL

Sziasztok! ^-^

Ahogy az előző bejegyzésemben írtam gondolkodtam azon, hogy veszek fel társszerkesztőket, ami most nagyon jól jönne. Ezért írok pár dolgot azzal kapcsolatban, hogy hogyan is jelentkezzetek illetve, hogy kik^-^.  Elsőként is, ami a legfontosabb, aki jelentkezni szeretne szeresse a japán vagy koreai kultúrát, esetleg még a kínai is szóba jöhet! De mit adjatok meg jelentkezésnél?
- Nevedet (elég ha becenév, én se az eredetit használom)
- Korodat
- Milyen nyelven beszélsz (nem érdekel, hogy most angolul, németül, japánul vagy olaszul beszél az illető csak azt az egyet értse, mivel rengetek információ csak külföldi oldalakon található meg)
- Melyik ország érdekel
- Milyen témák érdekelnek (Például, ha valaki szereti Japánt és mondjuk az anime/ manga szubkultúráért van oda, akkor természetesen arról fog írni, és nem fogom rá erőltetni, hogy már pedig azt írja, mi volt 2003-ban a hallyu hullámmal.) 
- Milyen időközönként tudsz friss bejegyzéseket hozni (nem kell nagy dologra gondolni, ha hetente egy vagy kéthetente egy, az nálam nem akadály, csak foglalkozzon vele az illető)
- Elérhetőség, hogy megtudjuk egymást találni

A jelentkezést kommentbe vagy chatbe várom ^^ illetve szeretnék egy bemutatkozó írást kapni majd, aminek a megírására 1-2 hét áll majd rendelkezésre, de ezt természetesen üzenetben megbeszélem az illetővel. ^-^ Remélem lesz jelentkező, mert 1-2 fő nagyon jó lenne ^^ akár állandó tagként akár alkalmiként :). Várom a jelentkezéseket! ^-^


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése