2016. április 2., szombat

Átalakítás ~ Frissítve

Sziasztok! ^-^
Nos, most mindenkitől elnézést szeretnék kérni a tegnapi bejegyzésem miatt, de idén nem hagyhattam ki az április elsejei "tréfát". Amit leírtam az előző posztban valójában teljesen igaz, de a blog bezárását nem tervezem, hanem átalakítás fog zajlani. A két fő ország, amivel foglalkozni fogok Dél-Korea és Japán, de igyekszem máshonnan is információkat hozni, Ázsián belül (néha kivülről is). A blog tematikák szerint fog tovább működni, és meghatározott időközönként fogok bejegyzéseket közé tenni, hogy legyen egy kis rendszeresség a blogban, és nekem is legyen mihez tartanom magam. A tematikák, témák az alábbiak lesznek, mellette a jelöléseket találjátok meg a könnyebb visszakereshetőség miatt.
Dél-Korea:
- K-pop (K-pop)
- Színészek, modellek életrajzai (K-stars)
- Dorama ajánló (K-drama)
- Kozmetikai termék, cégek bemutatása (K-beauty)
- Divat (K-fashion)

Japán:
- Anime, manga (Anime, manga)
- Dorama ajánló (J-drama)
- J-pop/j-rock (J-music)
- Divat (J-fashion)
- Kultúra (J-culture)

Friss bejegyzéseket elsőként keddenként és péntekenként szeretnék hozni, de néha-néha igyekszek majd vasárnaponként is. ^-^ Az új külsővel pedig a változást akartam kicsit bevezetni, hiszen eddig csak koreai vagy japán idolok szerepeltek rajta. Remélem tetszeni fog majd az átalakítás, és nem könyveltetek el a süllyesztőben. ^-^

Sajnos az időbeosztásom nem változott áprilisban, így a szemeszter idején már nem fogok friss bejegyzést hozni. Most is a beadandóimat írom és zh-k hadára készülök ^^"". Viszont május 23-tól vizsgaidőszakom lesz, ami egyet jelent a több szabadidővel és jobb időbeosztással ^^. Látom, hogy sokan nézitek az oldalt, frissre várva, ezért írom meg most ezeket a sorokat. Túl leszek egy nehéz időszakon hamarosan ^^. Május 23 kicsit messzinek tűnhet, de annyira mégse. Új témákon, bővítéseken gondolkodok, hogy minél érdekesebb dolgokkal térhessek vissza ^^. Illetve gondolkodok tagfelvételen is, ezért ha valakit érdekel, hogy milyen lehet blogot szerkeszteni, de nem akar maga belevágni, akkor most itt lesz a nagy lehetősége ^^. Ha valakit érdekelne kérem jelezze kommentben vagy a chatbe, és felveszem vele a kapcsolatot! ^^ Ha pedig nincs érdeklődő, akkor május 23.-án találkozunk, terveim szerint kb. 5 friss cikkel, bejegyzéssel ^^. Addig is köszönöm a türelmeteket :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése